Istanbul'da Deprem Hissedildi Son Dakika : #Flaş! Ege'de deprem! İstanbul'da da hissedildi - Son ... - Dakika dakika son depremler için tıklayınız.

Istanbul'da Deprem Hissedildi Son Dakika : #Flaş! Ege'de deprem! İstanbul'da da hissedildi - Son ... - Dakika dakika son depremler için tıklayınız.. Gelen son dakika haberine göre; İşte son dakika deprem haberinin ayrıntıları. Marmara bölgesi'nin genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi. İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Bir son dakika haberine göre az önce i̇stanbul ve civar illerde hissedilen bir deprem oldu.

Deprem i̇stanbul, bursa gibi bir çok ilde hissedildi. İstanbul valiliği'nden deprem sonrası yapılan açıklamada ise, deprem i̇stanbul'da da hissedildi. Dakika dakika son depremler için tıklayınız. İşte 10 aralık kandilli son depremler. Merkez üssü marmara denizi olan depremin büyüklüğü afad'a göre 4.6, kandilli rasathanesi ve emsc'ye göre 4.7.

Son dakika haberi: İstanbul'da deprem! videosunu izle ...
Son dakika haberi: İstanbul'da deprem! videosunu izle ... from isbh.tmgrup.com.tr
Deprem, i̇stanbul, i̇zmir, eskişehir, bursa ve aydın'da da hissedildi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 21.06'da marmara denizi'nde 3,6 büyüklüğünde deprem kaydedildi. İşte 10 aralık kandilli son depremler. Deprem i̇stanbul ve çevresinde de hissedildi. Önceden biraz salladı, sonunda çok kuvvetli sallandı. Son dakika haberine göre, marmara bölgesi'nde bir deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre i̇zmir'de şiddetli bir deprem meydana geldi. Deprem bir çok ilçede hissedildi.

Marmara açıklarında i̇stanbul'da da hissedilen bir deprem meydana geldi.

Depremin şiddetinin 4.8 olduğu açıklandı. En az yarım dakika sürdü. Afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre saat 23.14'te balıkesir'de 4.6 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Peki bu deprem öncü mü yoksa artçı bir deprem mi? Önceden biraz salladı, sonunda çok kuvvetli sallandı. İşte 10 aralık kandilli son depremler. Haber merkezi 24 eylül 2020, 16:40 son güncelleme: İşte son dakika deprem haberinin ayrıntıları. Marmara bölgesi'nin genelinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. İstanbul'da saat 11.00'da deprem hissedildi. 'marmara denizi'nde meydana gelen, tekirdağ ve i̇stanbul'da hissedilen #deprem sonrası, an itibarıyla. Deprem kaynaklı herhangi bir olumsuzluk bildirilmemiştir. denildi.

Afad, depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu açıkladı. Deprem, i̇stanbul'da etkili bir şekilde hissedildi. Deprem i̇stanbul ve çevresinde de hissedildi. İstanbul genelinde hissedilen deprem meydana geldi. İstanbul'da kent genelinde hissedilen deprem i̇stanbul havalimanı'nda kısa süreli hareketliliğe neden oldu.

Son Dakika! Yalova'da Deprem Meydana Geldi! Deprem ...
Son Dakika! Yalova'da Deprem Meydana Geldi! Deprem ... from www.kamubulteni.com
Birçok kullanıcı sosyal medyadan i̇stanbul depremiyle ilgili paylaşım yaptı. Deprem bir çok ilçede hissedildi. Haber merkezi 24 eylül 2020, 16:40 son güncelleme: İstanbul'da son dakika deprem oldu! 'marmara denizi'nde meydana gelen, tekirdağ ve i̇stanbul'da hissedilen #deprem sonrası, an itibarıyla. Sarsıntı, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. 24 eylül 2020, 18:08 yeni şafak. Marmara denizinde başta istanbul olmak üzere çevre illerde hissedilen kandilli rasathanesi verilerine göre 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir.

Deprem i̇stanbul ve çevresinde de hissedildi.

İstanbul'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Alınan bilgiye göre, deprem i̇stanbul, bursa, balıkesir, çanakkale, edirne ve i̇zmir çevre illerde hissedildi. Son günlerde iyice artan ve birbiri ardına meydana gelen deprem haberlerine bir haber de balıkesir'den geldi ve megakent i̇stanbul'dan da hissedildi. Afad, depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu açıkladı. 24 eylül 2020, 18:08 yeni şafak. Depremin şiddetinin 4.8 olduğu açıklandı. Deprem, i̇stanbul'da etkili bir şekilde hissedildi. Deprem kaynaklı herhangi bir olumsuzluk bildirilmemiştir. denildi. İstanbul'da saat 14.00'da meydana gelen 5,8 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından, cep telefon hatları ulaşılamaz hale geldi. İstanbul'da son dakika deprem oldu! Deprem i̇stanbul'da da şiddetli hissedildi. Deprem bir çok ilçede hissedildi. Karadeniz'de meydana gelen deprem i̇stanbul'da da hissedildi.

İstanbul'da kent genelinde hissedilen deprem i̇stanbul havalimanı'nda kısa süreli hareketliliğe neden oldu. İstanbul'daki son deprem in büyüklüğünü ise 4,2 olarak duyurdu. Deprem kaynaklı herhangi bir olumsuzluk bildirilmemiştir. denildi. Saat 16.37'de meydana gelen deprem i̇stanbul başta olmak üzere marmara bölgesinin bir çok noktasında hissedildi. İşte en son depremler i̇stanbul ile ilgili bilgiler.

Son dakika haber: Yalova'da korkutan deprem! Deprem ...
Son dakika haber: Yalova'da korkutan deprem! Deprem ... from isbh.tmgrup.com.tr
İşte son dakika deprem haberinin ayrıntıları. En az yarım dakika sürdü. Büyük deprem i̇zmir'in yanı sıra çevre iller ve i̇stanbul'da da hissedildi. Haber merkezi 24 eylül 2020, 16:40 son güncelleme: Sorusu vatandaşlar tarafından google üzerinden aranmaya başlandı. Sarsıntı, i̇stanbul ve çevre illerde de hissedildi. İstanbul'da kent genelinde hissedilen deprem i̇stanbul havalimanı'nda kısa süreli hareketliliğe neden oldu. Bir son dakika haberine göre az önce i̇stanbul ve civar illerde hissedilen bir deprem oldu.

Son dakika i̇stanbul'da hissedilen depremin merkezi karadeniz kandıra açıkları oldu.

Afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre saat 23.14'te balıkesir'de 4.6 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre i̇zmir'de şiddetli bir deprem meydana geldi. İstanbul genelinde hissedilen deprem meydana geldi. İşte 10 aralık kandilli son depremler. Son günlerde iyice artan ve birbiri ardına meydana gelen deprem haberlerine bir haber de balıkesir'den geldi ve megakent i̇stanbul'dan da hissedildi. 'marmara denizi'nde meydana gelen, tekirdağ ve i̇stanbul'da hissedilen #deprem sonrası, an itibarıyla. En az yarım dakika sürdü. Haber merkezi 24 eylül 2020, 16:40 son güncelleme: Son dakika haberine göre, marmara bölgesi'nde bir deprem meydana geldi. İstanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Deprem i̇stanbul, bursa gibi bir çok ilde hissedildi. Merkez üssü marmara denizi olan depremin büyüklüğü afad'a göre 4.6, kandilli rasathanesi ve emsc'ye göre 4.7. İstanbul genelinde şiddetli bir şekilde hissedilen sarsıntı büyük paniğe neden oldu.

Deprem i̇stanbul ve çevresinde de hissedildi istanbul'da deprem. Son dakika i̇stanbul'da hissedilen depremin merkezi karadeniz kandıra açıkları oldu.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama